Att ta bort en operation tog bort ytorna från programutdata.
För att ta bort en operation,
- Klicka på Edit button för den operation som ska tas bort
- Välj Delete operation
- Bekräfta borttagningen genom att välja Yes, Delete (eller Avbryt för att avbryta borttagningen)
Ytor från borttagna operationer kommer att klassas som Excluded, och kommer att vara synliga i fliken Maskinbarhet: