Ștergerea unei operațiuni a eliminat fețele din ieșirea Programului.
Pentru a șterge o operațiune,
- Faceți clic pe butonul Edit al operațiunii care trebuie ștearsă
- Selectați Delete operation
- Confirmați ștergerea selectând Yes, Delete (sau Anulați pentru a abandona ștergerea)
Fețele din operațiunile șterse vor fi clasificate ca Exclude și vor fi vizibile în tab-ul Machinability: