Sletning af en operation

At slette en operation fjerner ansigtterne fra Programoutputtet.

For at slette en operation,

  1. Klik på Edit button for den operation, der skal slettes
  1. Vælg Delete operation

 

 

  1. Bekræft sletningen ved at vælge Yes, Delete (eller Annuller for at opgive sletningen)

 

Ansigtter fra slettede operationer vil blive klassificeret som Udelukkede, og vil være synlige i Machinability fanen:

 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt